ҚАРАҚАЛПАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНДА ИНДУСТРИАЛЛЫҚ ЖАҢАЛАНЫЎ ПРОЦЕССЛЕРИ ТАРИЙХЫНАН (1991-2000-жыллар) - Сарыбаев, А.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мазкур мақолада 1991-2000 йилларда Қорақалпоғистоннинг саноат ишлаб чиқаришида структуравий ўзгартириш масалалари кўрсатилган.
Keywords: иқтисодиётнинг бир томонлама ривожланиши; саноат ишлаб чиқаришни структуравий ўзгартириш; саноат салоҳиятини ривожлантириш; ҳорижий инвестициялар; қўшма корхоналар