TOSHKENT VILOYATI OILALARIDA AJRALISH JARAYONI VA UNING GEODEMOGRAFIK JIHATLARI - Sh.Sabirova, M. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada Toshkent viloyati aholisi oilalaridagi ajralish jarayoni uning ijtimoiy-demografik va geografik omillari hamda viloyat aholisining qishloq va shaharlari bo‘yicha ajralish jarayonini bir-biridan hududiy farq qilishi haqida so`z yuritiladi.