QO‘QON VOHASI SUG‘ORILADIGAN MAYDONLARIDA SUVDAN FOYDALANISH SAMARADORLIGI - Meliboyeva, F.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada Qo‘qon vohasi sug‘oriladigan maydonlarida suvdan foydalanish samaradorligi masalalari tadqiq qilingan. Olib borilgan tadqiqotlarda Qo‘qon vohasidagi sug‘oriladigan maydonlar va uning respublikadagi ulushi, vohada sug‘orishga olingan suv miqdori hamda 1 gektar maydonga sarflangan suv miqdori tahlil qilingan. 2013-2022-yillarda Qo‘qon vohasi tumanlarida suv resurslaridan foydalanish ko‘rsatkichlari va samaradorligi tadqiq qilingan.