ENSURING ELECTRICAL SAFETY IN NETWORKS WITH RESISTIVE NEUTRAL GROUNDING - Raximov, F.M. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada energetika sohasi xodimlari va jihozlarning xavfsizligini ta'minlashda neytralni rezistorli yerga ulashnining muhim roliga e'tibor qaratadi. Bunda rezistorli yerga ulash parametrlarini tanlash, ularni himoya qurilmalariga ulash va ularning holatini kuzatish bilan yagona xavfsizlik standartlariga rioya qilish muammosi ko'rib chiqiladi.