СВЯЗАННАЯ ЗАДАЧА ТЕРМОУПРУГОСТИ В ДЕФОРМАЦИЯХ ДЛЯ ИЗОТРОПНОГО ПАРАЛЛЕЛЕПИПЕДА - Джумаёзов, У.З. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мазкур иш деформациялардаги термоэластикнинг боғланган динамик масалаларини математик ва сонли моделлаштиришга бағишланган. Тегишли бошланғич ва чегаравий шартларга эга бўлган параллепипед учун деформациялардаги термоэластикнинг сонли боғланган чегаравий масаласи тузилган ва сонли ечилган.
Keywords: термоэластик; деформация; бошланғич шартлар; ошкор ва ошкормас схемалар; чегаравий масала