OʻSMIR YOSHDAGI OʻQUVCHILAR KREATIVLIGINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK TAHLILI - Djolimbetova, M.M.; Aytmuratova, E.Y. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Bu maqolada oʻsmirlik davrining psixologik xarakteristikasi, aqliy rivojlanish va mustaqil fikrlash, kreativ tafakkur, intelekt haqida ma’lumotlar keltirilgan boʻlib, asosan kreativlik ma’nosining turli adabiyotlarda oʻrganilishi ularni tahlil qilinganligi keltirilgan.