ИЧКИ ИШЛАР ОРГАНЛАРИ ТИЗИМИДА ПСИХОЛОГИК ХИЗМАТ: МУАММО ВА ЕЧИМЛАР - Душанов, Р.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мазкур мақолада ички ишлар органлари тизимида психологик хизмат фаолиятининг муаммо ва ечимлари, уни такомиллаштиришнинг ижтимоий психологик омиллари борасидаги фикр-мулоҳазалар билдирилган.
Keywords: “психологик хизмат” концепцияси; психология соҳасида кадрларни тайёрлаш; қадриятлар тизими ва йўналганлик; мотивацион соҳалар; хизмат жараёнидаги стрессоген омиллар; психометрик тест ва сўровномалар; психологик мухофаза