HARAKATLI OʻYINLARNI TASHKIL QILISH SHAKLLARI VA METODIKASI - Saparbaev, E. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada harakatli oʻyinlarni tashkil etish shakllari, jismoniy tarbiya darslarida harakatli oʻyinlarni oʻtkazish usullari misollar bilan keltirilgan. Oʻquvchilar oʻyin mazmunini yaxshiroq oʻzlashtirishi uchun yetakchi mutaxassisning og‘zaki tushuntirishi bilan birga uning ayrim harakatlarini bajarib koʻrsatish zarur ekanligi ta’kidlangan.