UMUMIY OʻRTA TA’LIMDA „ALPOMISH“ DOSTONINI RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA OʻRGATISH - Allambergenov, H.K. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada umumiy oʻrta ta’lim maktablarida doston janrini raqamli texnologiyalar asosida oʻrgatish masalalari tahlillanadi hamda bugungi kunda mazkur janr namunalarini oʻqitishda foydalanish mumkin boʻlgan ilmiy-ma’rifiy mediata’lim resursi loyihasi taklif etiladi, «Alpomish» dostonini raqamlar bilan bog‘liq hodisalar asosida oʻrgatish usuli tavsiflanadi.