TARIXIY-MADANIY MEROSLARIMIZNING TA’LIM-TARBIYAVIY VA AXLOQIY MANBALARI - Bekbosinov, D.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada tarixiy-madaniy meroslarimizning ta’lim-tarbiyaviy va axloqiy manbalari, tarixiy yodgorliklardan topilgan moddiy madaniyat tahlili, buyuk allomalarning asarlarida yoshlarga kasb va hunar oʻrgatishga bog‘liq muhim tavsiya va fikrlaridan bugungi ta’lim va tarbiya jarayonida foydalanish masalalari tahlil qilinadi.