Т.ҚАЙЫПБЕРГЕНОВТЫҢ «УЙҚЫСЫЗ ТҮНЛЕР» ПОВЕСТИНДЕ ИНСАНЫЙЛЫҚ ХАРАКТЕРИНИҢ СҮЎРЕТЛЕНИЎИ - Сарсенбаев, Қ.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада ёзувчининг асарларидаги бадиий детал ва улардан маҳорат билан фойдаланиши ўрганилди. Шуниндек, ёзувчининг образ характерини очиб беришда деталларнинг моҳияти кўриб чиқилди.