JAŃA REDAKCIYADAǴÍ ÓZBEKSTAN RESPUBLIKASÍ KONSTITUCIYASÍ HÁM ONÍŃ ÁHMIYETI - Tilewov, E. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада янги таҳрирдаги Ўзбекистон Республикаси Конституцияси ва унинг умумхалқ референдуми асосида қабул қилиниши, конститутцияга киритилган ўзгартиришлар ҳақида кенг ёритиб берилди. Янги таҳрирдаги Конституция 6 бўлим, 27 боб, 155 моддадан иборат.