YOSHLARNING FUQAROLIK TARBIYASIDA FUQAROLIK POZITSIYANING OʻRNI - Orınbetov, N.T. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada mamlakatimizdagi yoshlarning fuqarolik tarbiyasi va unda fuqarolik pozitsiyasining o'rni, muammolari, xorij tajribalari haqida so'z boradi.