ПРЕЗИДЕНТ ШАВКАТ МИРЗИЁЕВ – МИЛЛЕТЛЕРАРА ҲӘМ ДИНЛЕРАРА ТАТЫЎЛЫҚ ҲАҚҚЫНДА - Абаев, С.; Якубов, М.; Сарыбаев, М. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада Президентимиз Ш.Мирзиёевнинг асарлари асосида миллатлараро тотувлик ва диний бағрикенглик ғоясининг мазмун моҳияти атрофлича ёритилган.
Keywords: Янги Ўзбекистон; стратегия; ренесанс; диний бағрикенглик; миллатлараро тотувлик; ҳамжиҳатлик; дўстлик; илоҳиёт; радикализм; миллий марказ; байналмилал; интернационализм; ўзаро меҳр