BOLA SHAXSINING KOGNITIV RIVOJLANISHIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING TA’SIRI - Norbosheva, M.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar tomonidan raqamli qurilmalardan foydalanishni o‘rganishda xorijiy yondashuvlar ko‘rib chiqiladi, maktabgacha yoshdagi bolalarning kognitiv rivojlanishiga raqamli texnologiyalarning ta’siri mumkin bo‘lgan afzalliklar va xavflar haqida mulohazalar yuritilgan.