PEDAGOG VA UNING SHAXSIY RIVOJLANISHIDA KOPING STRATEGIYANING O‘RNI - Karshieva, D.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Mazkur maqolada pedagog faoliyatida koping strategiyaning amaliy ahamiyati tahlil qilingan.