БЎЛАЖАК ПЕДАГОГ - ПСИХОЛОГЛАРНИНГ АКМЕОЛОГИК КОМПЕТЕНТЛИГИНИНГ ИЖТИМОИЙ ПСИХОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Даукеева, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Бўлажак педагог психологларнинг акмеологик компетентлигининг назарий ва амалий тайёргарлигининг бирлиги ва педагогик фаолиятни профессионал тарзда амалга ошириш қобилияти сифатида белгиланади.
Keywords: бўлажак педагог психолог; шахс; акмеология; компетенция; назарий ва амалий тайёргарлик