ПРОЕКТИРОВАНИЕ И ВНЕДРЕНИЕ СИСТЕМЫ МОНИТОРИНГА ОБУЧЕНИЯ - Каипова, С.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада таълим тизимида мониторингни лойиҳалаш ва амалга ошириш масалалари муҳокама қилинди ва тақдим этилди.
Keywords: ўрганиш мониторинги; амалга ошириш; ўқув жараёни; ўқув тизими; дизайн; лойиҳалаштириш; жараён сифати; самарадорлик; ўқув сифати; таълим дастурлари