X.ANDERSENNING “BOLALAR GURUNGI” ERTAGINI PIRLS TOPSHIRIQLARI TUZISH ASOSIDA O‘RGATISH - Hazratqulov, M. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ushbu maqolada X.Andersen ertagi asosida PIRLS topshiriqlarini tuzish va ertak tahlilini o‘tkazish metodlari ko‘rsatib berilgan. Ertak tahlilida o‘quvchilarni fikrlashga o‘rgatish, mushohada yuritish, munosabat bildirishga o‘rgatish borasida muhim tavsiyalar beriladi.