ӨЗБЕКСТАННЫҢ ТУНҒЫШ ПРОФЕССОРЫ - Сейтмуратов, Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада атоқли ўзбек педагоги ва шоири Абдурауф Фитратнинг жадидчилик маърифий фаолияти ва таълим-тарбиявий қарашлари ҳақида атрофлича сўз юритилган.
Keywords: жадидчилик; маърифат; мактаб; мадраса; ислоҳот; мустақиллик