KURASH MASHG‘ULOTLARIDA KURASHCHILARNING MA’NAVIY MADANIYATINI TARBIYALASH MASALALARI - Sh.Mirzambetov, P.; Urazov, R.D. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ushbu maqolada kurash mashg‘ulotlari jarayonida iqtidorli-yoshlarning barkamol inson bo‘lib tarbiyalanishida yuksak ma’naviy qadriyatlarning o‘rni va roli ko‘rsatib berilgan. Yurtimizning bugungi kunda kurash mashg‘ulotlari orqali yoshlarning kelajagi barkamol va salohiyatli avlodni tarbiyalashiga bog‘liq bo‘lgan holatlar yoritilgan.