MAKTABLARDA MA’NAVIY-MA’RIFIY ISHLAR TIZIMIDA EKOLOGIK TARGʻIBOT-TASHVIQOT ISHLARINI TASHKIL ETISH - Xojanov, B.K. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Bu maqolada umumiy oʻrta ta’lim muassasalarida olib boriladigan ma’naviy-ma’rifiy ishlar tizimiga ekologik targ‘ibot-tashviqot ishlarini tashkil etish, ya’ni maktab oʻquvchilarini tabiatni muhofaza qilish ishlariga jalb qilish ishlarini amalga oshirish haqida bayon qilinadi.