БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРНИНГ ИННОВАЦИОН ФАОЛИЯТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ШАРТ-ШАРОИТЛАРИ - Халмуратов, И.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада бўлажак ўқитувчиларнинг инновацион фаолиятини ривожлантириш шарт-шароитлари хусусида фикр юритилади.
Keywords: инновацион ривожланиш концепцияси; инновацион фаолият; қадрият; қадриятли ёндашув; ижодий; когнитив; мотивацион ва процессуал