ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИДА СУНЪИЙ ИНТЕЛЛЕКТ - Джанходжаев, Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ишда сунъий интеллектнинг глобал таълим самарадорлигини ошириш ва таълимни оқилона бошқаришга таъсирини прогноз қилишда фойдаланиш ўрганилади. СИнинг таркибий қисми, жумладан, интеллектуал таълим, инноватцион виртуал ўрганиш, маълумотларни таҳлил қилиш ва ўқув тизимини прогнозлаш, ўқитувчилар ва талабалар учун фикр-мулоҳазаларни таъминлаш нуқтаи назаридан кўриб чиқилади.
Keywords: сунъий интеллект; инновация; таълим; ўқитиш; компьютер