Ш.СЕЙТОВ ШЫҒАРМАЛАРЫНДА ЖЕКЕ АВТОРЛЫҚ ФРАЗЕОЛОГИЗМЛЕРДИҢ ҚОЛЛАНЫЛЫЎЫ - Саденова, Г.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада нутқ жараёнида муаллиф фикрини бадиий тасвирлаш ва ифодалаш воситаси сифатида иборалар, индивидуал – муаллифлик фраземалар ва уларинг таснифлари келтирилган. Шунингдек, машҳур ёзувчи Ш.Сейтов ижодида индивидуал – муаллифлик фраземаларнинг қўлланилиш хусусиятлари ҳақида сўз юритилади.