Г.ДӘЎЛЕТОВА ШЫҒАРМАЛАРЫНДА ТЕҢЕЎЛЕРДИҢ ҚОЛЛАНЫЛЫЎЫ - Жолымбетова, Ш.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада Г.Давлетова шеъриятида ўхшатишларнинг қўлланилиши ҳақида сўз юритилади. Уларнинг услубий ўзига хос хусусиятлари ўрганилган.
Keywords: стилистика; лексика; ўхшатиш; шеърият; бадиий қурол