ФРАЗЕОЛОГИЗМЛЕР – ӘҲМИЙЕТЛИ ЛИНГВОПОЭТИКАЛЫҚ ҚУРАЛ - Ержанова, Д.Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада Ибрайим Юсупов поэмалари тилидаги ибораларнинг лингвопоэтик хусусиятлари ўрганилди. Уларнинг семантик структурасидаги специфик ўзгаришлар мисоллар орқали таҳлил қилинган.
Keywords: И.Юсупов; ибора; поэтик бўёқ; поэтик функция; лингвопоэтик бўёқ