TALABALARNING HUQUQIY KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH – DOLZARB PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA - Tilewov, E. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Jamiyatda qonunlar ustuvorligiga erishish har bir ijtimoiy munosabatning adolat tamoyili asosida tartibga solinishini ta`minlaydi. Maqolada talabalarning huquqiy kompetentlik negizida o`zida nafaqat kasbiy nazariy hamda amaliy bilimlarni puxta o`zlashtirganlikni, balki ularni kasbiy faoliyatda hech bir qiyinchiliksiz qo`llash imkoniyatiga egalikni ham namoyon eta olishi zarurligi ochib berildi.