ИНГЛИЗ ТИЛИНИ ЎРГАНИШ ЖАРАЁНИДА ТАЛАБАЛАРНИНГ МАДАНИЯТЛАРАРО АЛОҚАЛАРИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШНИНГ ПЕДАГОГИК ШАРТЛАРИ - Менлимуратова, Э.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада чет тили компетенциясини ривожлантириш учун зарур бўлган талабалар ўртасида маданиятлараро муносабатларни ривожлантиришнинг педагогик шартлари муҳокама қилинади, олий касбий таълим эҳтиёжлари ва талаблари, таълим шароитлари каби омиллар ҳисобга олинади.
Keywords: талаба; маданиятлараро; инглиз тили; ёндашув; сўз; мулоқот; онг; дунёқараш; миллий; гуруҳ; тарбия; шарт