ТИПОЛОГИЯ ТРУДНОСТЕЙ ПРИ ФОРМИРОВАНИИ ПИСЬМЕННОЙ РЕЧЕВОЙ КОМПЕТЕНЦИИ У СТУДЕНТОВ ВУЗОВ ПРИ ОБУЧЕНИИ КИТАЙСКОМУ ЯЗЫКУ - Жалилова, Н.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада университет талабаларида хитой тилини ўқитишда ёзма нутқ компетенциясини шакллантиришдаги қийинчиликлар типологияси кўриб чиқилади. Ўтказилган таҳлил ёрдамида B2 даражасидаги ўқувчиларда дуч келган хатолар аниқланди. Таҳлил давомида хатолар алоҳида тоифаларга ажратилди, бу эса типологиянинг ҳар бир жиҳатини батафсилроқ кўриб чиқиш имконини берди.
Keywords: ёзма нутқ компетенцияси; ёзиш; қийинчиликлар; хатолар; категория; хитой тили; чет тили