ОИЛАДА ЎСМИРЛАРНИ ХАЛҚ ОҒЗАКИ ИЖОДИ АСОСИДА ТАРБИЯЛАШНИНГ ТАРИХИЙ ИЛДИЗЛАРИ - Досходжаева, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада Зардуштийликнинг муқаддас китоби «Авесто»да оила тарбияси масалалари, тарихий илдизлар, олимларимизнинг оилада фарзанд тарбияси ҳақидаги педагогик фикрлари муҳим аҳамият касб этади.
Keywords: Авесто; оила; оилада ўсмирларни тарбиялаш; халқ оғзаки ижоди; оила тарбияси тўғрисида мутафаккирларнинг ғоялари