БАЛАНДЛИККА САКРОВЧИ ҚИЗЛАРНИНГ ЖИСМОНИЙ ТАЙЁРГАРЛИК МЕЗОНЛАРИ - Тўхтабоев, Н.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада баландликка сакровчи қизларни жисмоний тайёргарлиги бўйича назорат тестлари натижалари олинган ва таҳлили қилинган бўлиб, спортчиларнинг жисмоний тайёргарлиги кўрсаткичларини яхшилашга қаратилган.
Keywords: баландликка сакровчи қизлар; машғулот жараёнлари; махсус жисмоний тайёргарлик; жисмоний тайёргарликлари мезонлари