ОСОБЕННОСТИ СПЕЦИАЛИЗИРОВАННОЙ ПОДГОТОВКИ СТУДЕНТОВ НА ОСНОВЕ ДИДАКТИЧЕСКОЙ МОДЕЛИ В ПРОЕКЦИИ ЦИФРОВОГО ОБРАЗОВАНИЯ - Абылова, Г.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада касб-ҳунар таълими вазифасининг аҳамияти, яъни, ўқувчиларнинг ахборот билан онгли ва самарали ишлаш кўникмаларини ривожлантириш ва ҳар қандай турдаги ўқув фаолиятида замонавий технологиялардан малакали фойдаланиш ҳақида сўз боради. Замонавий жамиятга хос бўлган ахборотнинг ва рақамли технологияларнинг ривожланиш даражасини кўрсатадиган барча мумкин бўлган воситалардан ҳолда ўқув жараёнларини қайта кўриб чиқиш ва ўзгартиришни талаб қилади.
Keywords: педагогика; модель; ахборот; рақамли таълим