ҲӘЗИРГИ ҚАРАҚАЛПАҚ ЛИРИКАСЫНДА ТҮН ХРОНОТОПЫНЫҢ БЕРИЛИЎ ӨЗГЕШЕЛИКЛЕРИ (И.Юсупов, Ш.Сейитов, С.Ибрагимов шығармалары мысалында) - Зинатдинова, Г.И. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада ҳозирги қорақалпоқ лирикасида тун хронотопининг ифодаланиш хусусиятлари ўрганилган. И.Юсупов, Ш.Сейитов, С.Ибрагимовларнинг асарларидан мисоллар келтирилиб, кенг талқин қилинган.