М.ЖУМАНАЗАРОВА ҲӘМ П.МЫРЗАБАЕВАНЫҢ ФИЛОСОФИЯЛЫҚ-ИНТЕЛЛЕКТУАЛЛЫҚ ЛИРИКАСЫНДА ЛИРИКАЛЫҚ ХАРАКТЕРДИҢ ЖАРАТЫЛЫЎ ӨЗГЕШЕЛИГИ - Алиева, Х.Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мазкур мақолада шоира М.Жуманазарова ва П.Мирзабаева ижодидаги фалсафий-интеллектуал лирика ва ундаги лирик қаҳрамон масаласи ўрганилади.
Keywords: шеърият; хотин-қизлар шеърияти; лирика; лирик қаҳрамон; фалсафа; фалсафий-интеллектуал лирика; лирик характер