МЕТАФОРИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ НАЗВАНИЙ ЖИВОТНЫХ И ПТИЦ В ХУДОЖЕСТВЕННЫХ ТЕКСТАХ Т.КАИПБЕРГЕНОВА - Абдалиева, Г.Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада метафора ёзувчи Т.Қаипбергенов бадиий матнининг образли воситаси сифатида муҳокама қилинади. Тадқиқот Т.Қаипбергеновнинг “Маман бий апсанаси” (“Маман бий афсонаси”) романи материали асосида олиб борилди.