G.DÁWLETOVA SHÍǴARMALARÍNDA FRAZEOLOGIZMLERDIŃ QOLLANÍLÍWÍ - Jolımbetova, Sh.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Maqolada G.Davletovaning «Qalbimdagi estalik» qo‘shiqlar to‘plamdagi frazeologizmlarni qo‘llanish mahorati haqida bayon etilgan. Unda qahramon obrazlarini yasashda uning tuyǵularini berishda frazeologizmlarning ahamiyati ochib berilgan.