СӨЗЛИК – РУЎХЫЙ ҚӘДИРИЯТ - Байқабылов, У.; Төрткулбаева, Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада қозоқ тили таълимининг лексикография соҳасига оид асосий тушунча ва тушунчалар талқин қилинади. Шунингдек, филология фанлари доктори, профессор М.М.Малбаковнинг илмий фаолияти ва назарий хулосаларига тўқталиб ўтилган.
Keywords: луғат; тиллараро муносабатлар; лексикография; лексик бирликлар; терминология