QORAQALPOG‘ISTON TURKMANLARI TILINING O‘RGANILISHI TARIXI - Babayeva, M.A.; Qutibaeva, A. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ushbu maqolada turkman tilining o‘rganilishi tarixi va tilda yuzaga kelgan fonetik, morfologik o‘zgarishlar, tilning bilingvizm masalalari hamda turkman tili bo‘yicha bir nechta ishlar haqida to‘xtalib o‘tildi.