АЙДАР-АРНАСОЙ КЎЛЛАР ТИЗИМИДА ТУРИЗМНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ИМКОНИЯТЛАРИ - Усманов, М.Р.; Абдираманов, Ж.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада Айдар-Арнасой кўллар тизимининг шаклланиши, Айдар-Арнасой кўллар тизимида туризмни ташкил этиш, экотуризм, туристик маршрутларни ривожлантириш имкониятлари оид маълумотлар келтириб ўтилган.
Keywords: Айдар-Арнасой кўллар тизими; туризм; дунё орнитологлари; экотуризм; “қулай оралиқ” зона; ов туризми; араб сайёҳлари; туризм маршрутлари; ботел ва флотел меҳмонхоналар