ТАШКИЛОТДА ЭЛЕКТРОН ҲУЖЖАТ АЙЛАНИШ ТИЗИМИНИ ЖОРИЙ ҚИЛИШ ТАЛАБЛАРИ ВА НАТИЖАЛАРИ ТАҲЛИЛИ - Даулетов, А.Ю. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада республикамиздаги олий таълим муассасалари, Илмий текшириш институтлар ва Олий аттестация комиссияси ўртасида фан ва таълимга оид электрон ҳужжат айланиш тизими жорий қилинишидан олдинги ва жорий қилингандан кейинги ҳолати натижалари таҳлили келтирилган.
Keywords: ахборот тизимлари; электрон ҳужжат айланиши тизими; корпоратив тармоқ; сервер; компьютер; операцион тизим; техник таъминоти; автоматлашган ишчи ўрин; самарадорлик