ТАЛАБАЛАРДА ПОЗИТИВ ДУНЁҚАРАШНИ ШАКЛЛАНТИРИШ ОМИЛЛАРИ - Якубова, Ш.Э. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада Шарқ мутафаккирларининг педагогик таълимотлари асосида талабаларда позитивлик дунёқарашни таркиб топтиришнинг дидактик томонлари ёритиб берилган.
Keywords: Алишер Навоий; Заҳриддин Муҳаммад Бобур; Жалолиддин Румий; бунёдкорлик; шахслараро ижобий муносабат; тажриба; фидоийлик; ватанпарварлик; дўстлик; толерантлик; маънавий олам