BO’LAJAK MUSIQA O’QITUVCHILARINI XOR DIRIJORLIGI FAOLIYATIGA TAYYORLASH MUAMMOLARI - Xodjayev, J.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ushbu maqolad bo’lajak musiqa ta’limi o’qituvchilarini zamon talablari darajasida kasbiy faoliyatga tayyorlashd ijodiy qobiliyatlarni shakllantirishning muhim pedagogik, metodik jihatlari yoritilgan.