ОНА ТИЛИ ТАЪЛИМ МАЗМУНИ ОРҚАЛИ ЛИНГВИСТИК КОМПЕТЕНЦИЯ ШАКЛЛАНТИРИШ - Тажбенова, С.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мазкур мақолада бошланғич синф она тили таълими мазмуни ва методларига лингвистик компетенцияни шаклантириш йўллари ҳақида баён этилган.
Keywords: лингвистик компетенция; ёндашув; билим; муаммо; ғоя; назарий билим; субъект