YOSH BADIIY GIMNASTIKACHILARNI XOREOGRAFIK MASHQLARI ORQALI JISMONIY SIFATLARINI RIVOJLANTIRISH - Djumaniyazova, T.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ilgari surilgan tadqiqot gipotezasi 9-11 yoshli gimnastikachilarni xoreografik mashqlarga o‘qitish maqsadida o‘quv-trenirovka jarayonini ko‘rish mumkinligi haqida o‘zining amaliy tasdig‘ini topdi, taklif etilgan rivojlantiruvchi komplekslar maxsus-harakatlanning komplekslari va maxsus-jismoniy sifatlarin o‘quv-trenirovka mashg‘ulotlari jarayonida rivojlantirishga imkon beradi.