TRIKOTAJ MATOLARI NAQSHLARNI SHAKLLANTIRISH VA LOYIHALASHDA ZAMONAVIY TEXNIKA VA TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Berdimbetova, A. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Maqolada ilmiy-texnik taraqqiyot mahsulot yaratish jarayoniga yangi talablar qo‘yilganligi va trikotaj matolari naqishlarni shakllantirish va loyihalashda zamanaviy texnika va texnologiyalardan foydalanilgani bayon etilgan. Zamonaviy yangi naqshli matolarni loyihalashda atrof-muhitni inobatga olgan holda musavvirlar ko‘rib chiqilgan omillarni nazarda tutishlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.