СТРУКТУРНЫЕ КОМПОНЕНТЫ МОДЕЛИ СОВРЕМЕННОГО ПСИХОЛОГА - Нурымбетова, Э.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада назарий таҳлил натижаларига кўра, замонавий психолог модели учун тегишли таркибий қисмларга бирлаштирилган, илгари аниқланган, психологнинг қуйидаги умумлаштирилган касбий-муҳим хусусиятлари таклиф этилади.
Keywords: модель; амалий тажриба; лавозими; дунёқараш; танқидий фикрлаш; бағрикенглик ва мослашувчанлик; изчиллик; чидамлилик