ПРОФЕССИОНАЛЬНО-ЗНАЧИМЫЕ КАЧЕСТВА ПСИХОЛОГА КАК ФАКТОР ЭФФЕКТИВНОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ - Нурымбетова, Э.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада психологнинг самарали фаолиятининг омили сифатида психолог фаолиятига қўйиладиган касбий аҳамиятга эга хусусиятлар ва замонавий талабларнинг назарий таҳлили берилган.
Keywords: хушмуомалалик; ҳамдардлик; юқори ақл; бағрикенглик; касбий аҳамиятга эга хусусиятлар; когнитив жиҳат; мотиватсион жиҳат