Ўйин орқали болалар монологик нутқини шакллантириш йўллари - Джолымбетова, М.М.; Гулмуратова, К. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада мактабгача ёшдаги болаларнинг нутқини ривожлантириш масаласи, нутқда учрайдиган камчиликлар ва уларни монологик нутқини ўйин орқали шакллантириш масалалари келтирилган.
Keywords: мактабгача ёш даври; нутқ; монологик нутқ; ўйин фаолияти; соғломлаштириш дастури; педагогик-психологик технологиялар