ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ИНТЕРАКТИВНЫХ МЕТОДОВ ДЛЯ ПОВЫШЕНИЯ КАЧЕСТВА ОБУЧЕНИЯ ДИСЦИПЛИНЕ «ХИМИЯ» В ТЕХНИЧЕСКОМ ВУЗЕ - Худоян, М.В.; Мишенина, И.В.; Темираев, К.Б.; Кокоев, С.З. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада техника университетларида ўқув жараёнини замонавий инновацион ўқитиш усуллари асосида ташкил этиш таҳлили келтирилган. Мустаҳкам базавий пойдеворга таянган ҳолда таълим сифатини оширишнинг аҳамияти «Кимё» фанини ўқитишнинг барча турларида ўқитишнинг ана шундай интерфаол усулларидан фойдаланган ҳолда ўргатишида ўз ифодасини топади.
Keywords: таълим сифати; ўқитишнинг интерфаол усуллари; ўқув жараёнини қуришда индивидуал ижодий ёндашув; таълим сифатини баҳолаш; билим; кўникма ва эгаликларни ўзлаштириш даражасини назорат қилиш